Dansk Fodbold

Brian Laudrup tilbage i Glasgow: Køb en billet og så ses vi

Brian Laudrup spillede i fire år i skotske Rangers, og i næste uge vender han 'hjem' til Rangers.

Brian Laudrup vender tilbage til Rangers.
Foto: Alex Morton/NF/Ritzau Scanpix

Han spillede der fra 1994 til 1998, men opholdet hos næste uges modstander var markant kortere.

Brian Laudrup nåede nemlig kun at spille i F.C. København fra november 1998 til juli året efter. Det er nemlig de danske mestre, der den 16. januar gæster Laudrups tidligere hjemmebane Ibrox.

Ibrox hed hjemmebanen også, da Laudrup spillede i det, der dengang hed Glasgow Rangers men i dag officielt blot hedder Rangers.

Tirsdag den 16. januar vender Laudrup så tilbage til Ibrox, hvor han vil være til stedet til mødet mellem sine to tidligere klubber.

– Hej Rangers-fan, først vil jeg ønsker jer et godt nytår, og så ser jeg meget frem til kampen mod F.C. København den 16. januar, så køb en billet, og så ses vi, lyder det fra Laudrup i en video, som Rangers har lagt på X.

Mål og Highlights: O’Riley og Celtic vinder sæsonens andet Old Firm-derby mod Rangers

Træningskampen mod de danske mestre er for Rangers opvarmning forud for anden halvdel af sæsonen, som starter med en pokalkamp mod Dumbarton den 20. januar.

Rangers er efter sæsonens første 20 kampe toer i den skotske Premiership, hvor de har otte point op til de evige rivaler fra Celtic. Rangers har dog to kampe i hånden, så intet er endnu afgjort.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P