Premier League

Tysk medie: Derfor trækker Sanchos skifte til Dortmund ud

Manchester Uniteds Jadon Sancho har været meldt på vej til Dortmund den seneste uge, men den engelske klub har endnu ikke givet grønt lys. Særlig en knast adskiller fortsat parterne.

Jadon Sancho sparker til en bold for Manchester United
Foto: Lucas Peltier/Reuters/Ritzau Scanpix

Dortmund kan blive redningen for Jadon Sanchos tilværelse i Manchester United.

Den engelske offensivspiller har ikke spillet en betydende fodboldkamp siden slutningen af august, og meget tyder på, han heller ikke kommer til det lige foreløbigt.

Hvert fald ikke så længe Erik ten Hag er manden med ansvaret i United, men Dortmund er kommet på banen, hvor et lejeophold for den 23-årige englænder er på blokken.

Men skiftet er ikke helt på plads endnu, lyder det fra tysk medie.

Sky Sports Germany melder, at Dortmunds sportsdirektør, Sebastian Kehl, er i dialog med Manchester United, men det endelige gennembrud lader fortsat vente på sig.

– Der er stadig ingen endelig enighed, udtaler Sky Sports-journalisten Patrick Berger til mediet.

Tidligere var det særligt købsoptionen, der var den store knast, men den er tilsyneladende udredt, lyder det fra Sky Sports. For Dortmund kommer aldrig til at aktivere klausulen, som avisen melder ligger mellem 300 og 335 millioner kroner.

De generelle rammer er altså på plads omkring handlen, men et af de store punkter er, hvordan Manchester United får skippet Sancho afsted uden, at storklubben taber agtelse i og omkring de britiske øer.

– Der foregår mange ting i baggrunden, som ikke nødvendigvis drejer sig om hårde fakta og tal, men også om, hvordan man kan komme ud af denne sag med ansigtet i behold, udtaler Sky Sports-journalisten.

Sancho er noteret for blot tre kampe i denne sæson med 76 minutters førsteholdsfodbold til følge.

Medie: United afviser købsoption på Sancho – han er ikke nok værd

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P