3F Superligaen

Officielt: Viborg henter tidligere AaB-målmand

23-årige Nico Mantl er efter en enkelt kamp 'hjemme' i Salzburg tilbage i dansk fodbold, hvor han senest var med til at rykke ud af Superligaen med AaB.

Målmand Nico Mantl præsenteres i Viborg FF
Foto: Viborg FF

Tyske Nico Mantl vender tilbage til dansk fodbold.

Den tidligere AaB-lejesvend skal den næste halve år tørne ud Viborg FF. Det oplyser superligaklubben søndag aften.

Viborg FFs førstemålmand Lucas Lund er langtidsskadet, og derfor har de grønblusede fra domkirkebyen udset sig den 23-årige målmand. Mantl lejes i RB Salzburg, og i Viborg er man glade for tilgangen.

– I Nico Mantl får vi en dygtig målmand, der har et godt redningsspil, er dygtig med fødderne, som er vigtig for vores spillestil, og så har han i forvejen kendskab til Superligaen, udtaler sportschef Mads Agesen.

Lucas Lund blev skadet i hånden i efterårets sidste kamp, og den unge målmand måtte gennemgå en operation. Nu er afløseren på plads.

– Grundet Lucas Lunds skadessituation har vi prioriteret at få en ny målmand ind tidligt i vinduet, så han har så meget af opstarten som muligt sammen med resten af holdet, og vi samtidig har fuldtalligt målmandsteam til alle træningskampene.

– Så vi er rigtig glade for, at Mantl nu er klar for VFF, slutter Agesen.

Tyske Nico Mantl har spillet en kamp i denne sæson for RB Salzburg, og Mantl nåede 13 kampe for AaB i sine seks måneder i klubben i 2023.

Medie: Tocifret millionbeløb ikke nok – så meget bød Brøndby på Lucas Lund

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P