3F Superligaen

Ny Viborg-keeper Mantl: AaB-spillere har talt godt om klubben

Tyske Nico Mantl er søndag aften præsenteret som ny målmand i Viborg FF, og den tidligere AaB-keeper har hørt godt om de grønblusede fra to tidligere Viborg-spillere.

Målmand Nico Mantl præsenteres i Viborg FF
Foto: Viborg FF

Viborgs nye tyske målmand ved godt, hvad der venter ham i Superligaen.

Nico Mantl har nemlig otte kampe i landets bedste række for AaB. Det var sidste år, og i 2024 hedder arbejdsgiveren frem til sommer Viborg FF.

Den nye Viborg-keeper kommer til på en lejeaftale med ophør ved sæsonens afslutning. Den 23-årige sydtysker er glad for at være i Viborg, og har hørt godt om hans nye klub fra to af Viborgs tidligere spillere.

– Jeg kender i forvejen til ligaen og også lidt til klubben, og så har jeg talt med Lars Kramer og Younes Bakiz, som begge har spillet her og talt godt om Viborg, så jeg glæder mig bare til at komme i gang, udtaler Mantl til Viborgs hjemmeside.

Younes Bakiz og Lars Kramer skiftede begge fra Viborg FF til AaB i kølvandet på daværende cheftræner Lars Friis’ skifte fra Viborg til AaB i 2022.

Mantl kom til AaB i januar 2023 og var med til at rykke ned i NordicBet Ligaen med aalborgenserne i sommer. Siden er det blot blevet til en enkelt kamp Salzburg, og tyskeren håber da også på en masse kampminutter i Viborg.

Officielt: Viborg henter tidligere AaB-målmand

– Spillestilen her er tiltalende, og jeg mener også, at den passer godt til mig, og så håber jeg selvfølgelig på at få en masse spilletid og hjælpe med at gøre fremskridt sammen med resten af holdet.

Nico Mantl er hentet ind som erstatning for den skadede Lucas Lund. Det fortalte sportschef Mads Agesen ved præstationen af den nye målmand. Læs mere her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P