Bundesligaen

Medie: Dortmund vil leje Chelsea-spiller

Ifølge en tysk Sky Sports-journalist er Borussia Dortmund og Chelsea i gang med at forhandle en aftale på plads, der vil sende en af London-klubbens spillere på en lejeaftale i Tyskland de næste seks måneder.

Ian Maatsen i aktion for Chelsea i kampen mod Crystal Palace.
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix.

Januar-transfervinduet har været åben i syv dage, og der har allerede været handler, som er blevet bekræftet, og nye rygter, som er startet.

Ét nyt rygte, som med stor sandsynlighed også vil blive til en ny aftale, er, at Borussia Dortmund er interesseret i at leje en Chelsea-spiller.

Ifølge Florian Plettenberg, der er journalist hos tyske Sky Sports, så er de to klubber nemlig i dialog om en 21-årig venstreback fra London-klubben.

Den tyske journalist skriver således på det sociale medie X, at de to klubber angiveligt forhandler om en aftale vedrørende hollænderen Ian Maatsen.

Venstrebacken fra Chelsea har været involveret i 15 kampe i denne sæson for “The Blues”, hvoraf 12 af dem har været i Premier League.

Plettenberg melder videre, at de to klubber skulle have indgået en mundtlig aftale, og at forhandlingerne nu er gået ind i den sidste fase.

Maatsens lejeophold i Dortmund kommer ifølge Sky Sports-journalisten til at være på seks måneder.

Ian Maatsen blev hentet til Chelsea i 2018 fra hollandske PSV’s ungdomsafdeling.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P