Premier League

Medie: ‘AC’ på blokken hos engelske storklubber

Årets Mandlige Fodboldspiller i 2023, Andreas Christesen, jagtes angiveligt at to af Premier Leagues storklubber, som ønsker at forstærke sit forsvar med den danske landsholdsspiller.

Andreas Christensen på banen for FC Barcelona
Foto: Afp7 Vía Europa Press/AP/Ritzau Scanpix

Andreas Christensen skiftede til FC Barcelona i sommeren 2022.

Her er det foreløbigt blevet til 53 optrædener for den catalanske storklub, men danskeren har ikke fået fuld spilletid i over en måned.

Og flere klubber i Premier League monitorer angiveligt den danske landsholdsmidterforsvarers situation under manager Xavi i FC Barcelona. Det skriver engelsk medie søndag.

Ifølge det nordengelske medie The Shields Gazette er både Newcastle og Manchester United interesseret i Christensen. Det er ikke første gang, at Newcastle brænder varm på den danske forsvarsspiller.

– Newcastle United er angiveligt klar til at genoptage deres interesse i den danske landsholdsspiller Andreas Christensen og hjælpe forsvarsspilleren ud af den frustrerende periode med Barcelona.

Avisen fremhæver, at Barcelona-manager, Xavi, ifølge spanske ‘Sport’, angiveligt foretrækker Ronald Aráujo og Jules Koundé i midterforsvaret flankeret af egne talenter.

Shields Gazette skriver desuden, at Newcastle også var ude efter danskeren, inden han skrev under med FC Barcelona på en fri transfer.

FC Barcelona spiller søndag aften klokken 21 mod Barbastro i Copa del Rey.

FC Barcelona i ‘AC’-dilemma: Storklub kræver Andreas Christensen i bytte for profil

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P