Barcelona bekræfter: Konkurrent til ‘AC’ meldt klar

FC Barcelona bekræfter, at forsvarsspilleren igen er 100 procent klar til at spille kamp efter at have været skadet siden starten af december.

Lamine Yamal, Ronald Araujo og Inigo Martinez efter FC Barcelonas kamp mod Alaves i LaLiga.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix.

FC Barcelona har haft store vanskeligheder i defensiven i denne sæson, hvor nullet foreløbigt har været holdt i otte ud af 26 kampe.

Det har også betydet stor rotation i catalanernes forsvar, hvilket har sendt danske Andreas Christensen på bænken i flere kampe.

“AC” var ellers mere eller mindre fast mand igennem hele sidste sæson, men i denne sæson har landsholdsspilleren måtte se til fra bænken mere end sædvanligt.

Den situation kan måske blive forværret endnu mere for den danske Barca-mand, da klubben søndag har meldt endnu en forsvarsspiller klar.

FC Barcelona skriver på det sociale medie X, at Inigo Martinez er blevet sin skade kvit og igen kan komme i aktion for den spanske storklub.

Det betyder, at den spanske forsvarsspiller allerede kan komme i aktion for catalanerne i søndagens Copa del Rey-opgør mod Barbastro.

Inigo Martinez har ikke været i aktion for Barca siden november, da den spanske forsvarsspiller måtte udgå med en skade i opvarmningen til kampen mod Atlético Madrid den 3. december.

Xavi med overraskende melding: Skadet profil rejser med til Super Cup

Ligeledes venter der i næste uge den spanske Super Cup, hvor FC Barcelona møder Osasuna i semifinalen, mens Real Madrid møder Atlético Madrid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P