Serie A

Av av! Danskere indtager ærgerlige hovedroller i Serie A-opgør

Begge danskere startede på banen, da Thomas Kristensen og Udinese søndag tabte til Gustav Isaksens Lazio. Og det var en kamp til glemmebogen for begge danskere.

Gustav Isaksen ærgrer sig for Lazio
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Udinese i bunden mødte søndag subtopholdet fra Lazio i Serie A.

For Udinese startede den tidligere AGF’er Thomas Kristensen, og hos Lazio var den tidligere FCM-profil Gustav Isaksen i startopstillingen.

Faktisk var de to danskere nærmest hinandens direkte modstandere, for Isaksen i Lazios højre side angreb ned mod Udineses venstreside, hvor Kristensen dækkede op – og de to danskere duelerede fra kampens start.

Efter 10 minutter stjal Isaksen bolden fra en fumlende Thomas Kristensen, og den tidligere AGF’er så ingen anden udvej en at nedlægge Isaksen på kanten af Udineses felt.

Det kostede et frispark på et farligt sted og gult kort til Kristensen. Isaksen blev liggende i græsset, men kom dog på benene igen.

På det efterfølgende frispark overlistede Lazios Luca Pellegrini keeper Okoye i Udineses mål med et velplaceret spark. Gæsterne var i front.

Stillingen holdte indtil pauseteen, men desværre for Gustav Isaksen måtte han lade sig udskifte og spillede derfor kun de første 45 minutter af kampen.

Den skadede Isaksen kunne fra bænken se sin afløser Felipe Anderson have næstsidste fod på, da Lazios Matias Vecino scorede kampens sidste mål og dermed sikrede gæsterne tre vigtige point.

Med sejren haler Maurizios Sarris mandskab ind på Bologna på Serie As femteplads. Næste kamp for Lazio er mod ærkerivalerne fra AS Roma i Coppa Italia på onsdag.

Sarri om skadet Gustav Isaksen: Regner med ham til lokalderby

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P