Ancelotti efter debut til ung tyrker: Han har kvalitet og personlighed

Arda Güler fik sin debut for Real Madrid lørdag aften, og det var en debut, som tyrkerens cheftræner, Carlo Ancelotti, var meget tilfreds med.

Carlo Ancelotti under Real Madrids kamp mod Mallorca i LaLiga.
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix.

Real Madrid vandt lørdag aften med 1-3 over Arandina CF, der til dagligt spiller i Spaniens fjerdebedste række, i Copa del Rey.

Selvom resultatet i sig selv ikke var prangende, så var der stadig en god historie for den spanske kongeklub at tage med fra kampen.

Det store 18-årige tyrkiske talent Arda Güler, som Real Madrid hentede denne sommer i Fenerbache, fik nemlig sin førsteholddebut.

Så sker det: Tyrkisk stortalent får debut for Real Madrid

Unge Güler har været plaget af flere skader, som har holdt ham ude af kamptruppen, siden han skiftede til Spanien den 6. juli.

Men efter Gülers debut i Copa del Rey lørdag var hans cheftræner, Carlo Ancelotti, godt tilfreds med den 18-åriges præstation.

– Han har spillet en time på et godt niveau. Han har kvalitet og personlighed. Han skal dog stadig arbejde på sin fysik. Men jeg insisterer på, at vi skal være rolige med ham, siger Ancelotti ifølge Marca.

Real Madrid drager efter sejren over Arandina CF i Copa del Rey nu til Saudi Arabien, hvor de skal spille i den spanske Super Cup.

Her er der lagt op til et Madrid-derby, når Real Madrid møder Atlético Madrid i den ene semifinale den 10. januar klokken 20.00.

I den anden semifinale skal FC Barcelona møde Osasuna den 11. januar klokken 20.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P