Mål og Highlights: Newcastle smadrer Sunderland i Tyne-Wear Derby

Der var både selvmål, straffespark og hadsk stemning på Stadium of Light, da Newcastle spillede sig videre i FA Cup efter sejr over ærkerivalerne fra Sunderland.

Håndgemæng mellem en spiller fra Sunderland og Newcastle i det traditionsrige derby i engelsk fodbold i FA Cup
  • Ærkerivalerne Sunderland og Newcastle stod over for hinanden lørdag i FA Cup i det traditionsrige og prestigefyldte ‘Tyne-Wear Derby’

• Premier League-mandskabet fra Newcastle dominerede det meste af kampen, og kom foran på et Sunderland-selvmål efter 35 minutter.

• Anden halvleg var få sekunder gammel, da Newcastles svenske angriber Alexander Isak fordoblede føringen for The Magpies. Svenskeren lukkede og slukkede til 0-3 på straffespark i overtiden.

Sunderland 0-1 Newcastle (Daniel Ballard, selvmål, 35′)

Sunderland 0-2 Newcastle (Alexander Isak, 46′)

Sunderland 0-3 Newcastle (Alexander Isak, 90′)