Skader og landskampe: Klopp må undvære store profiler mod Arsenal

Liverpool må undvære flere af holdets store profiler, når Jürgen Klopps mandskab gæster Arsenal i FA Cup søndag.

Jürgen Klopp folder hænderne sammen og råber for Liverpool
Foto: Peter Powell/AFP/Ritzau Scanpix

Liverpool har mange spillere ude til både skader, Asian Cup og African Cup of Nations søndag mod Arsenal.

Og det er ikke blot breddespillere, der ikke kan være med, når Liverpool søndag skal forsøge at spille sig videre i FA Cup.

Det er flere af sæsonens helt store spillere, som ikke kan være med, når De Røde skal forsøge at spille sig i 16-delsfinalen i den prestigefyldte engelske pokalturnering. Det skriver Liverpool på sin hjemmeside lørdag.

Mohammed Salah er sammen med det egyptiske landshold afsted på landsholdslejr forud for African Cup of Nations. Også Wataru Endo er på landsholdstjeneste med sit landshold, Japan, som skal spille Asian Cup i januar.

Og så er der alle skaderne i Liverpool.

Flere store spillere har længe været ude med skader; Andy Robertson, Thiago og Joel Matip blot for at nævne nogle, men nu har en ny spiller meldt sig på lazarettet.

Den ungarske midtbaneprofil Dominik Szoboszlai blev skadet i kampen mod Newcastle, og skaden i baglåret holder den 23-årige sommererhvervelse ude af kampen mod Arsenal.

– Jeg kan bekræfte, at det ikke er en potentiel skade – det er en skade. Baglårsmusklen. Nu er vi nødt til at se, udtalte Jürgen Klopp på pressemøde forud for søndagens kamp.

– Dom (Szoboszlai, red.) er meget positiv og er ikke i meget smerte, men vi er nødt til at vente lidt. Så nej, ingen chance for at han spiller søndag, heller ikke onsdag, slutter manageren.

Liverpool spiller onsdag første kamp i semifinalen af Carabao Cup mod Fulham.

Foruden Szoboszlai er også Stefan Bajcetic, Ben Doak og Kostas Tsimikas ude med skader. Owen Beck, som fornyligt blev hjemkaldt fra et lejemål i Dundee United, er endnu ikke valgbar for Jürgen Klopp.

Liverpool-lejespiller slipper for tre dages karantæne efter succesfuld appel

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P