LaLiga

Medie: Bayern klar med kæmpebud på Barca-stjerne

Ifølge et spansk medie er Bayern München klar med et stort bud for at få fingrene i en af FC Barcelonas defensive stjerner.

Bayern er klar med en kæmpebud på Barca-stjerne ifølge et spansk medie.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Bayern München vil forstærke defensiven.

Den tyske storklub råder allerede over profiler som Dayot Upamecano, Matthijs de Ligt og Min-jae Kim, men det er tilsyneladende ikke nok.

Det spanske medie Diario AS mener nemlig at vide, at Thomas Tuchel og co. er klar med et kæmpebud på en spiller, der internt i klubben bliver sammenlignet med tilgangen af Harry Kane – bare en defensiv version.

Mediet melder, at Bayern vil hente uruguayanske Ronald Araujo, og at klubben er villig til at betale hele 80 millioner euro for ham, hvilket svarer til knap 600 millioner kroner.

Bayern kan dog også vælge at aktivere Araujos frikøbsklausul, hvis Barca ikke vil sælge den 24-årige midtstopper. Den er bare en anelse dyr.

Ifølge mediet annoncerede den catalanske storklub i forbindelse med Araujos nye kontrakt i april 2022, at frikøbsklausulen ligger på den uoverkommelige sum af 1 milliard euro.

Det svarer rundt regnet til 7,46 milliarder kroner.

FC Barcelona bekræfter profils knæskade

For at sætte den pris lidt i perspektiv, kan man eksempelvis købe den italienske storklub Inter Milan for samme penge – og så ville man stadig have omkring 400 millioner kroner tilbage.

NB: Opdateret klokken 21:12

Det normalt velinformerede journalist Florian Plettenberg skriver på det sociale medie X, at FC Barcelona vil forlænge Araujos kontrakt, som øjeblikkeligt løber til 2026. Forsvarsspilleren har dog ikke i sinde at forhaste noget.

Bayern håber på at kunne hente Araujo hurtigst muligt, men senest til sommer.

Plettenberg skriver, at Bayern er villig til at betale mere end 520 millioner for ham dette transfervindue, men det ikke vil være nok for Barca.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P