Premier League

Casemiro med store roser: Højlund kan blive en af Uniteds største

Rasmus Højlund har scoret seks mål i 23 kampe siden sommerens skifte til Manchester United. Forventningerne er store til den 20-årige dansker. Også fra Uniteds 31-årige brasilianer.

Rasmus Højlund og Casemiro fejrer en scoring for Manchester United
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Casemiro har spillet bagved både Cristiano Ronaldo og Karim Benzema.

De to målfarlige herrer spillede i front i Real Madrid, men i dag er det en anden spydspids, Casemiro spiller bag, nemlig danske Rasmus Højlund.

Højlund har fået en broget start på tilværelsen i Manchester United, hvor særligt målene i Premier League har ladet vente på sig. Presset har været stort på Højlund, og Casemiro mener, at folk skal tage det med ro.

– Når alt kommer til alt, så er han bare en ung knægt, så vi bør ikke lægge for meget pres på ham. Mange mennesker mener, at han med det samme bør komme ind og score 30 mål, udtaler Casemiro til Manchester Uniteds hjemmeside.

– Han er stadig ung, og dette er hans første sæson i Premier League.

Målene i det engelske har ladet vente på sig for Højlund, men trods de manglende scoringer, så roses danskeren for sin foreløbige indsats i den røde trøje.

– Han spiller uden tvivl bedre for hver kamp, og han arbejder virkelig hårdt. Rasmus er en dedikeret gut, og han er ivrig efter at fortsætte fremad.

Den brasilianske landsholdsanfører kom til Manchester United i 2022, og Casemiro har store forventninger til sin unge danske holdkammerat.

– Han bliver en stor spiller for denne klub, og med de ambitioner han har, kan han blive definitionen på en æra for Manchester United, slutter Casemiro.

Højlund, Casemiro og holdkammeraterne hos Manchester United spiller mandag aften i FA Cup’en mod Wigan. Kampen kan ses på TV3+, Viaplay og Discovery+.

Få det fulde overblik over weekendens kampe i tv her.

Leipzig bekræfter: Timo Werner forhandler med en ny klub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P