Bukserne revet ned på Verona: Inter tager sejren efter dramatisk afslutning

Det lignede et point for Inter, der hjemme var på vej mod 1-1 mod Hellas Verona. I overtiden kom den forløsende scoring efter et målmandskiks, og så brød jublen ud på San Siro med en noget aparte jubelscene til følge.

Inters spillere jubler efter sejren over Hellas Verona
Gabriel Bouys/AFP/Ritzau Scanpix

Det var top mod bund, da Inter Milan hjemme tog imod Hellas Verona.

På papiret tre sikre point for Serie A-førstepladsen fra Inter Milan, og hjemmeholdet kom da også planmæssigt foran.

Efter knap et kvarters spil bragte den argentinske topscorer Lautaro Martinez hjemmeholdet foran, og dermed så det svært ud for gæsterne, der kæmper i bunden af Serie A. Men Verona var langt fra ude af kampen.

I anden halvleg fik Simone Inzaghis tropper aldrig udbygget føringen, og derfor kunne Veronas Thomas Henry bringe balance i regnskabet med et kvarter tilbage af kampen.

Den tidligere AGF’er Yann Bisseck, som har modtaget store roser for sine seneste optrædener, overværede hele kampen på bænken, og han kunne se uret tikke den forkerte vejr for storfavoritterne.

Det lignede en pointdeler, men i tre minutters overtid tabte Verona-keeper Lorenzo Montipo bolden ud til den indskiftede Davide Frattesi, som let kunne gøre det til 2-1.

Jublen brød ud på San Siro, og Frattesi fik blandt andet trukket shortsene ned i sin jubelscene. Alle troede, at de tre point nu var hjemme, men gæsterne var ikke færdige.

Efter et hjørnespark i det 98. minut, hvor Verona havde hele kavaleriet inklusive målmand Montipo med fremme, blev Hellas Verona nemlig tildelt et straffespark af VAR.

En spiller var blevet sparket ned, og derfor var det op til Henry, at omsætte til en scoring, men nerverne svigtede, og fransmanden sparkede forkølet på stoplen.

Dermed endte kampen 2-1 til topholdet, som dermed konsoliderer sin førsteplads i Serie A og har lige nu fem point ned til Juventus, som spiller søndag.