Premier League

Sheffield United henter angriber i Villarreal

Sheffield United har lejet den chilenske angriber Ben Brereton i spanske Villarreal for resten af sæsonen.

Soccer Football - World Cup - South American Qualifiers - Chile v Peru - Estadio Monumental, Santiago, Chile - October 12, 2023 Chile's Ben Brereton Diaz reacts REUTERS/Ivan Alvarado

Kommer myndighedsgodkendelsen i hus kan han debutere søndag i FA Cuppen.

Her møder Sheffield United Gillingham, og kampen i tredje runde kan blive den første i Sheffield United-trøjen for den chilenske angriber Ben Brereton, som netop er blevet lejet i spanske Villarreal.

Brereton skiftede til Villarreal fra Jon Dahls Blackburn Rovers i sommer, men efter i alt 20 kampe, hvor han stadig har sin første scoring i det spanske til gode, returnerer han nu til de britiske øer.

– Ben var en eftertragtet spiller, så vi er glade for at have fået ham til klubben. Vi kendte alle til ham fra hans dage i Blackburn. Han er en alsidig spiller forrest på banen. Han er hurtig og stærk, og hans seneste scoringsrekord i Blackburn taler for sig selv, lyder det fra Sheffield United-manager Chris Wilder.

Brereton scorede i alt 47 mål i 177 kampe for Blackburn, som han, med undtagels af et lejeophold hos Nottingham Forest, repræsenterede fra 2018 til 2023.

Hverken Villarreal eller Sheffield United melder noget om, hvorvidt aftalen indeholder en købsoption for englænderne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P