Premier League

Officielt: Leicester udlejer dansk målmand

Leicesters danske målmand Daniel Iversen skal i resten af sæsonen vogte målet hos Championship-rivalerne fra Stoke.

Daniel Iversen er faldet langt ned i hierarkiet i Leicester, som nu tager konsekvensen.

Den danske målmand er for resten af sæsonen blevet udlejet til Stoke City, som ligesom Leicester spiller i den engelske Championship.

Iversen har kun i én af Leicesters Championship-kampe i denne sæson været at finde på bænken, og mens han har set landsmanden Mads Hermansen tage sig af stort set al spilletid, er han selv gledet helt ud af truppen.

Indeværende sæson står i stærk kontrast til sidste sæson for Daniel Iversen, der i sæsonens sidste 12 Premier League-kampe skiftede tilværelsen som reserve for walisiske Danny Ward ud med en rolle som Leicesters førstemålmand i Premier League.

I sidste ende endte det som bekendt med en nedrykning for Leicester, og nu føler Daniel Iversen selv, at det er den rette tid at prøve noget nyt.

– Jeg har kendt til interessen de sidste par transfervinduer, og det er rart nu at få lukket en aftale. Det føles som det rigtige tidspunkt for mig at komme hertil, arbejde hårdt og spille mig til en plads på holdet og vise, hvad jeg er i stand til.

– Jeg kan virkelig godt lide The Championship: Den atmosfære, som fansene skaber til alle kampe, og den ubarmhjertige natur, som kampene har.

– Jeg tror på, at den erfaring jeg fik med at spille i Premier League i sidste sæson, selvom det var under vanskelige omstændigheder, kommer mig til gode, og den har gjort mig til en bedre målmand, lyder det fra Iversen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hos Stoke, som tidligere har haft danske målmænd i form af Thomas Sørensen og Jakob Haugaard, skal Iversen tage kampen op med klubbens to irske målmænd, Mark Travers og Jack Bonham, om pladsen i målet.

– Vi har holdt øje med Daniel siden januar sidste år, før han fik debut i Premier League for Leicester.

– Han har fået bred erfaring fra alle fire rækker, herunder en succesfuld periode i Championship med Preston samt hans introduktion til fodbold på første klasse i sidste sæson.

– Da vi hørte, at Daniel var til rådighed, handlede vi hurtigt, da vi mener, at han er en tilføjelse af høj kvalitet til vores målmandsgruppe og en, der kan hjælpe os med at kravle op i tabellen i anden halvdel af sæsonen, lyder det fra teknisk direktør i Stoke Ricky Martin.

Daniel Iversen kan allerede lørdag få debut for Stoke, når The Potters hjemme på Britannia Stadium tager imod Premier League-holdet Brighton i FA Cuppen.

Daniel Iversen har kontrakt i Leicester til sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P