Medie: Tottenham-profil er enig med Bayern – Genforenes med Kane

Han lader bestemt ikke til at være en del af planen hos Tottenham-træner Ange Postecoglou, og nu kan Eric Dier meget vel være på vej mod et stort skifte til den tyske Bundesliga.

Eric Dier nærmer sig et skifte til Bayern München.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

De har allerede spillet hele 359 kampe sammen på tværs af klub- og landshold.

Nu kan der være mange flere på vej i Bayern München for Eric Dier og Harry Kane.

Ifølge den tyske Sky Sports-journalist Floran Plettenberg er Eric Dier nemlig fortsat på listen hos de sydtyske giganter, som allerede har en principiel aftale på plads med den 29-årige englænder.

Dier, der fylder 30 om ti dage, har kontraktudløb i Tottenham til sommer, og allerede sidste sommer var han angiveligt på blokken i Bayern München.

Endnu er der ikke truffet nogen endegyldig beslutning hos tyskerne, men cheftræner Thomas Tuchel menes at presse på for at få nye spillere på plads hurtigst muligt.

Medie: Fire storklubber øjner Bayern-stjerne med snarligt udløb

I denne sæson er det blot blevet til fire kampe i Premier League for Eric Dier, der til trods for Tottenhams mange forsvarsproblemer, ikke ligner en spiller, der har en fremtid under Ange Postecoglou – om det så er Diers eller Postecoglous beslutning, melder historien intet om.

Med kontraktudløb til sommer kan Dier allerede nu skrive en forhåndskontrakt med Bayern München gældende for sommeren 2024, men tyskerne kan også ende med at betale en overgangssum til Tottenham og allerede få den alsidige engelske landsholdsspiller i januar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P