Lyngby er ikke på bar bund efter Alexandersson-salg: Vi har en liste over kandidater

Selvom Lyngby gerne havde beholdt cheftræner Freyr Alexandersson, så tidligere interesse for islændingen gjort at superligaklubben ikke er helt på bar bund, når det kommer til at finde en afløser.

Lyngby har en liste over trænerkandidater.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Vær beredt.

Lyngby lader til at have taget spejderbevægelsens motto til sig.

Selvom Superligaens nummer syv i dag, fredag, har solgt cheftræner Freyr Alexandersson til belgiske Kortijk, så er De Kongeblå ikke helt på bar bund, når det kommer til at finde en afløser.

Det kan klubben takke sin afgående cheftræner for, for det er nemlig hans succes i klubben, der indirekte har fået klubbosserne til at se sig om efter en potentiel erstatning.

– Vi har selvfølgelig bemærket interessen udefra og også kendt til andre muligheder, som Freyr eller vi undervejs har takket nej til. Så vi starter ikke helt på bar bund, men har en ikke-prioriteret liste over kandidater, som vi godt kunne se i rollen som cheftræner i Lyngby Boldklub.

Alexandersson: Fantastiske tider i Lyngby

– Vi tager os den tid, der skal til, men med seks uger til første kamp i Superligaen, så er vi allerede i fuld gang. Vi skal finde den helt rigtige til jobbet, der kan bygge videre på vores stærke fundament og skrive et nyt kapitel i Lyngbys historie, fortæller fodboldchef Nicas Kjeldsen.

Lyngby har også sagt farvel til assistenttræner Jonathan Hartmann, og dermed er assistenttræner Mikkel Beckmann, målmandstræner Thomas Villadsen og fysisk træner Thomas Kjærbye de tre tilbageværende ansigter i Lyngbys trænerteam.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P