NordicBet Ligaen

HB Køge har ny assistenttræner på plads

Asger Vielsted er ny assistenttræner i HB Køge, hvor han nok en gang skal arbejde sammen med Nicklas Pedersen.

HB Køge Logo
Foto: HB Køge

HB Køge har fredag præsenteret klubbens nye assistenttræner.

Her er valget faldet på Asger Vielsted, der hentes op fra klubbens U19-hold.

Det oplyser HB Køge på sin hjemmeside.

Den 30-årige nyslåede HB Køge-assistent nåede kun at stå i spidsen for U19-mandskabet i et halvt år, inden han altså nu er blevet hentet for at hjælpe til i førsteholdstruppen.

Han overtager jobbet fra Nicklas Pedersen, der har været cheftræner siden Gregg Ryder drog til islandske KR Reykjavik.

HB Køge-direktør Per Rud fortæller, at man i processen har kigget udenfor klubben, men altså i sidste ende endtre med at rekruttere internt.

– Vi har arbejdet med to spor i vores jagt på en ny førsteholdsassistent. Enten skulle vi finde en rutineret ræv eller også ville vi rekruttere internt, fordi vi har så mange dygtige ungdomstrænere, der gør det fremragende.

– Undervejs har vi haft en del samtaler med mere erfarne, eksterne kandidater, men vi har alligevel konkluderet, at Asger er den bedst kvalificerede mand til jobbet.

– Han er struktureret, fodboldklog og kender alt til klubben og vores spillermateriale – og så ved vi, at han arbejder fremragende sammen med Nicklas, siger HB Køge-direktøren.

Asger Vielsted har tidligere været assistenttræner for Nicklas Pedersen, da de to stod i spidsen for HB Køges U17-mandskab.

HB Køge overvintrer lige nu på 10. pladsen i NordicBet Ligaen.

Opdateres…

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P