3F Superligaen

Viborg-profiler kan landsholdsdebutere i januar

Når Danmark til sommer møder Slovenien ved EM-slutrunden, så kan det potentielt være med to Viborg-spillere hos modstanderen.

Zan Zaletel og Srdjan Kusmic er begge udtaget til den slovenske landshold.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Endnu har ingen af dem debuteret, men det kan der blive ændret på i 2024.

Således er både Zan Zaletel og Srdjan Kuzmic blevet udtaget til det slovenske landshold, der forbereder sig frem mod sommerens EM-slutrunde, hvor nationen blandt andet skal op mod Danmark, med en træningstur til USA.

Træningsturen foregår allerede i januar og består af 22 spillere, herunder Viborgs midterforsvarer Zan Zaletel og Viborgs højreback Srdjan Kuzmic.

Også Vejles reservemålmand Igor Vekic er udtaget til truppen.

Det slovenske landshold møder et amerikansk landshold i en uofficiel landskamp i San Antonio.

Den slovenske cheftræner Matjaž Kek indrømmer, at der er en del nye ansigter i truppen, eftersom han ikke har været i stand til at udtage spillere uden accept fra klubberne.

Derfor takker han også alle de klubber, der har indvilget i at slippe sin spillere i januar, herunder altså Viborg og Vejle.

Mens Srdjan Kuzmic aldrig tidligere har været udtaget til det slovenske landshold, så har både Zaletel og Vekic været udtaget uden dog at få debut. Zaletet har været på bænken i i alt tre kampe, mens Vekic hele 17 gange har været reserve for Jan Oblak i det slovenske mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P