3F Superligaen

Officielt: Nu har OB også assistenttræneren på plads

Det bliver den tidligere AC Horsens-assistent Mads Lyng, der fremover kommer til at være assistent for Søren Krogh i OB.

OB ansætter Mads Lyng som assistenttræner.
Foto: OB

Ny cheftræner og nu ny assistenttræner.

OB har netop oplyst, at det bliver Mads Lyng, der som assistenttræner fremover skal hjælpe med at vende det fynske fodboldflagsskibs skude.

Mads Lyng har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2025.

Dermed møder cheftræner Søren Kroghs nye assistent ind til sin første dag samme dag, som OB-truppen vender retur fra vinter- og juleferien.

Ansættelsen af Mads Lyng kommer bare 12 dage efter, at OB ansatte Søren Krogh som ny cheftræner.

I pressemeddelelsen fra OB slår klubben fast, at ansættelsen af Mads Lyng særligt får betydning for klubbens standardsituationer.

Foto: OB

– For det første er jeg glad og stolt over, at OB har skrevet under med den kandidat, Søren og jeg blev enige om, stod tydeligst frem i processen for at finde en assistenttræner med spidskompetencer omkring standardsituationer. Vi er sikre på, at han kan være med til at bygge en struktur op omkring standardsituationer, som hele klubben vil få glæde af over tid, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB, inden han fortsætter:

– Der er tre ting, der tydeligt skiller sig ud ved Mads: den ene er hans åbenlyse kompetencer og interesse for standardsituationer. Det andet er, at han har solid erfaring fra at arbejde i et team, der var vant til at kæmpe for dets overlevelse, og den tredje er, at han har en personlig karisma, der i sig selv skaber en koncentration og dedikation omkring standardsituationer. Med hak i de tre bokse vil Mads supplere vores trænerteam på en fremragende måde i den situation, vi står i i dag, siger Björn Wesström.

Officielt: OB ansætter Søren Krogh som cheftræner

Mads Lyng har siden sommer stået uden job, efter han i mere end seks sæsoner fungerede som assistenttræner for Bo Henriksen, Jonas Dal og Jens Berthel Askou i AC Horsens.

Tiden uden job har han blandt andet brugt på at opnå UEFA’s Pro-licens – den højeste træneruddannelse, og han føler sig klar til at påtage sig sin nye opgave ved sin af cheftræner Søren Krogh.

– Det er en megafed mulighed. Med det setup, der er omkring Søren, så er jeg sikker på, at jeg kan bidrage til at sparke tingene i gang igen. Det er en stor klub, men det er også en klub, der ikke er blevet forløst, men jeg tror rigtig meget på Søren, og den måde han ser mig ind i projektet, og det glæder jeg mig sindssygt meget til, siger Mads Lyng, der ikke er i tvivl om, hvori hans største opgave kommer til at ligge:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Da Søren blev cheftræner, blev der sat en retning, og der er ingen tvivl om, at jeg får et klart ansvar omkring standardsituationerne. Jeg føler, at jeg kan bidrage rigtig meget på det punkt, men det kræver, at det er noget, man tror på og prioriterer i hele organisationen. Heldigvis kunne jeg hurtigt mærke på Björn og Søren, at de mente, at standardsituationer er noget, der skal prioriteres, og derfor er det her det helt rigtige job for mig, slutter Mads Lyng.

Mads Lyng kan officielt debutere på OB-bænken, når fynboerne sparker forårssæsonen igang med en udekamp mod Viborg den 16. februar. Inden da gælder det træningskampe mod blandt andre B.93 og svenske Elfsborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P