Bundesligaen

Officielt: FC Köln ansætter tysk cheftræner

Det bliver ikke Bo Henriksen, der sætter sig i trænersædet i bundesligaklubben FC Köln, der i stedet har ansat Timo Schultz.

Timo Schultz er ny cheftræner i FC Köln.
Foto: FC Köln

Som tyske Sky Sports tidligere torsdag kunne berette, så er Bo Henriksen blev forbigået i FC Köln.

Bundklubben i Bundesligaen har i stedet officielt ansat den tidligere Basel og St. Pauli-træner Timo Schultz.

Den 46-årige tysker er da heller ikke i tvivl om, hvad det er for en opgave, han står overfor.

– Jeg ser frem til denne spændende udfordring med en fantastisk traditionsklub. Vi vil arbejde både meget og intensivt de næste par uger for at sikre de nødvendige resultater. FC [Köln] hører til i Bundesligaen. VI kan blive oppe, det er jeg 100 procent overbevist om, lyder det fra Schultz.

Timo Scultz stod senest i spidsen for schweiziske FC Basel i det, der må karakteriseres som en meget lidt succesfuld periode.

Medie: Cheftrænerlisten snævres ind i Köln – 32-årige og Bo Henriksen stadig i spil

Den 46-årige tysker blev ansat den 1. juli, men allerede efter i alt 11 kampe og blot én ligasejr blev han allerede den 29. september fyret. Han efterlod FC Basel på en ottendeplads, og den plads har klubben ikke just forbedret sidenhen, og efter 18 kampe ligger storklubben næstsidst i den schweiziske Super League med helt reel risiko for at rykke ned.

Timo Schultz var fra 2011 til 2022 ansat i forskellige roller i Hamborg-klubben St. Pauli, hvor han sluttede af med 92 kampe som cheftræner for klubbens hold i 2. Bundesligaen.

Schultz overtager FC Köln efter 16 af Bundesligasæsonens 34 kampe. Klubben er én af tre klubber med 10 point nederst i ligaen, og sammen med Darmstadt og Mainz har Köln tre point op til Union Berlin på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P