Premier League

Utrolige Milner efter 632 kampe: Jeg elsker det stadig

James Milner spillede torsdag aften sin kamp nummer 632 i Premier League, da Brighton spillede uafgjort ude mod West Ham. Og Milner nyder fortsat at spille fodbold på højeste niveau.

James Milner fra Brighton stikker fingrene sammen iført spillertøj
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

James Milner har spillet 632 kampe i den bedste engelske række.

Det er både imponerende og nok til at putte Milner på en delt andenplads over spillere med flest optrædener i Premier League nogensinde.

Kun Gareth Barry har med sine 652 kampe spillet flere end Milner, men noget tyder på, at det tal kan stå for skud. 37-årige James Milner er nemlig ikke færdig med fodbold, fortæller den rutinerede Brighton-spiller.

Efter tirsdagens kamp blev Milner forholdt de 632 kampe i Premier League.

– Det er et stort tal, og jeg elsker det stadig. Jeg har været med denne klub og denne gruppe af spillere og arbejdet under denne manager, og jeg nyder hver dag. Forhåbentlig har jeg stadig flere i mig, udtaler Milner til Brightons hjemmeside.

James Milner fik debut i Premier League i 2002 for Leeds, og siden er kampene fløjet under bæltet hos Milner. Foruden Leeds og Brighton har den versatile spiller også tørnet ud for Aston Villa, Newcastle, Manchester City og Liverpool.

Og Milner er ikke færdig.

– Som jeg siger, jeg nyder at spille, og det er en fantastisk gruppe af spillere og en fantastisk manager at arbejde under.

– Når man nyder sit fodboldspil og bliver ved med at presse sig selv, og vi som klub vil forbedre os og det store arbejde, der blev gjort i klubben sidste år. Det er en stor udfordring, og jeg nyder at være en del af det, slutter Milner.

Kampnummer 633 for Milner kan blive en realitet, når Brighton møder Wolverhampton på hjemmebane mandag den 22. januar.

Mål og Highlights: Historiske Milner og Brighton i målløs affære mod West Ham

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P