Salah brændte straffe: Skiftede støvler i pausen

Mohamed Salah skiftede sine fodboldstøvler i pausen, efter han brændte et straffespark i første halvleg mod Newcastle mandag.

Mohamed Salah skiftede støvler i pausen mellem Liverpool og Newcastle i Premier League.

Mohamed Salah kunne – og burde – have sendt Liverpool i front i første halvleg mod Newcastle mandag.

Her havde han en af fodboldens bedste muligheder, da han stod overfor Martin Dubravka i en direkte duel fra 11-meterpletten.

Egypterens forsøg blev dog reddet af Newcastle-keeperen, og stillingen i pausen var derfor fortsat 0-0.

Efter kampen fortæller Mohamed Salah, at det brændte straffespark fik ham til at skifte sine støvler i pausen.

– De andre (støvler, red.) trænede jeg med i går (søndag, red.).

– Det er ikke overtro, for jeg spiller i mange forskellige støvler. Men når jeg føler, at det sætter sig i hovedet, så siger jeg “OK, ud, skift støvler”.

– Jeg gad ikke gå rundt i anden halvleg og tænke på, at “jeg scorede ikke med dem her”. Så jeg fik bare ro i hovedet og fokuserede på kampen, siger Mohamed Salah til Sky Sports.

Klopp med opdatering på Szoboszlai-skade

Om det var støvleskiftets fortjeneste eller ej, så endte Mohamed Salah med at score to gange og samtidig notere sig for en assist i anden halvleg. Egypterens sidste scoring var på et nyt straffespark.

Liverpool kunne ved slutfløjt fejre tre point efter en sejr på 4-2.

Mohamed Salah og co. topper nu Premier League med tre point ned til Aston Villa på andenpladsen.