Premier League

Medie: Dialog mellem klubberne – Jadon Sancho på vej mod United-exit

Meget har været sagt og skrevet om Manchester Uniteds Jadon Sancho i dette efterår. Minutterne har været få for den i-skammekrog-hensatte Sancho, men nu kan en gammel bekendt redde offensivspilleren ud af sølet i Manchester United. Det skriver tysk medie tirsdag.

Jadon Sancho vinker ud til tilskuerne hos Manchester United
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sancho har ikke spillet en betydningsfuld kamp siden august 2023.

Her ragede den 23-årige englænder uklar med manager Erik ten Hag, og derfor er det forsvindende lidt, fodboldverdenen har set til Sancho.

Jadon Sancho blev hentet til Manchester i 2021 fra Dortmund på en fem-årig kontrakt. Og nu kan den tyske klub også blive redningen for Sancho. Det erfarer et stort tyske medie tirsdag.

Her skriver SkySports Germanys transferjournalist Florian Plettenberg, at der er konkrete snakke mellem Manchester United og Dortmund.

Manchester United betalte angiveligt 633 millioner kroner for Sancho tilbage i 2021, hvilket de færrest europæiske klubber nok kan smide for en spiller, der ikke har rørt en kampbold siden slutningen af august.

Derfor melder Plattenberg også, at Dortmund ønsker at leje Sancho, hvilket spilleren selv er interesseret i. Det samme gælder Manchester United.

Jadon Sancho kom igennem Manchester Citys akademi, men skiftede i 2017 til Dortmund. Her bragede Sancho igennem det gule lydmur, inden han i 2021 skiftede hjem til England.

Sancho er foreløbigt noteret for 82 kampe for Manchester United.

Medie: Overraskende udvikling hos Jadon Sancho i United

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P