Målmaskinen Matt O’Riley fortsætter – både scorer og lægger op

Tirsdag aften fortsatte danske Matt O'Riley sin imponerende målform, da han hjalp Celtic til en udebanesejr mod St. Mirren.

Matt O'Riley Jubler efter scoring

Tirsdag aften fik hjemmeholdet St. Mirren en ordentlig lussing på 3-0, da Celtic kiggede forbi.

Vanen tro spillede den danske Matt O’Riley en afgørende rolle, da han allerede efter et minut assisterede sin holdkammerat Dazien Maeda til det første mål.

Ligesom kampen var danskeren først lige begyndt, og der skulle kun spilles seks minutter, før han også selv noterede sig for et mål. (Se målet nedenfor).

Det var Matt O’Rileys kamp nummer 100 for den skotske storklub, hvor han har imponeret meget.

Faktisk har danskeren formået at score 18 mål og assistere 26 gange på sine 100 kampe for klubben. Det vil sige, at han været direkte involveret i 44 mål for Celtic.

Det er heller ikke kun herhjemme i Danmark, at man har fået øjnene op for det 23-årige midtbanetalent.

Flere Premier League-klubber er blevet sat i forbindelse med O’Riley, og seneste melding er, at særligt West Ham er lune på danskeren.

Medie: Premier League-klub fører an i O’Riley-kapløb

Det engelske januar-transfervindue åbnede 1. januar, så de klubber, danskeren har været kædet sammen med, kan allerede nu begynde at slås om danskerens underskrift.

Efter tirsdagens sejr ligger Celtic fortsat nummer et i den skotske liga, hvor de har otte point ned til Rangers, der dog har spillet to kampe færre.