Kjær-løse Milan spiller sig videre i pokalturneringen

Cagliari gæstede San Siro tirsdag aften i Coppa Italia, men de undertippede gæster var oppe i mod den milanesiske overmagt.

Soccer Football - Serie A - AC Milan v Juventus - San Siro, Milan, Italy - October 22, 2023 AC Milan's Simon Kjaer with Fikayo Tomori REUTERS/Daniele Mascolo

Simon Kjær tog plads på bænken, i kampen mellem AC Milan og Cagliari.

Danskeren kunne fra bænken se sit hold vinde overbevisende, da hjemmeholdet sejrede 4-1 i den italienske pokalturnering, Coppa Italia.

Milan scorede to gange i første halvleg. Begge gange var det Luka Jovic, der fandt netmaskerne på oplæg af Theo Hernandez.

I anden halvleg var det 19-årige Chaka Traoré, der med sit første seniormål bragte Milan foran 3-0.

Cagliari kom dog på tavlen i det 88. minut, men det var ikke starten på et sent comeback.

Rafael Leao lukkede nemlig kampen endegyldigt kort inde i tillægstiden, da han gjorde det til 4-1.

Dermed er AC Milan videre til kvartfinalen i Coppa Italia.