Kæmpe målmandskoks i Real Sociedads pointtab til miniputter

Real Sociedad og Alaves tørnede sammen i LaLiga tirsdag aften, og det lignede længe en sejr til de undertippede udehold, men i det 96. minut reddede Sociedad et point.

Alex Remiro vinker ud til Real Sociedads tilskuerer

Baskiske Alaves lå inden dagens kamp på en 16. plads i LaLiga.

Alaves var ikke spået mange chancer mod den formstærke sjetteplads fra Real Sociedad, men gæsterne fik bogstavligt talt en hjælpende hånd.

For Real Sociedads spanske målmand Alex Remiro måtte tage hænderne til hjælp, da han begav sig ud på en større skovtur uden for Sociedad-feltet efter 35 minutters spil.

Remiro ville cleare bolden, inden den havnede hos Alaves’ fremadstormende angriber, men keeperen mistimede fuldstændig boldens opspring og var nødt til at tage hænderne til hjælp.

En klokkeklar oplagt scoringschance, der blev frarøvet Alaves’ angriber, og derfor fik Remiro det røde kort.

Real Sociedads ti mand bed dog godt fra sig, men efter 75 minutter begik Mikel Merino straffespark. Det omsatte Alaves’ Luis Rioja stensikkert, og så lignede det tre point til de undertippede gæster.

Men i det 96. minut lykkedes det Martin Zubimendi at sparke udligningen i kassen. Jublen brød ud på Estadio de Anoeta og kampen endte 1-1.

Næste kamp i LaLiga for Real Sociedad er det baskiske lokalopgør mod Athletic Club Bilbao. Kampen spilles lørdag den 13. januar klokken 18:30.

Brugte ‘F-ordet’: Getafe-chef forklarer Greenwoods udvisning