NordicBet Ligaen

Avis: Brommapojkarna henter dansk back i NordicBet Ligaen

Allsvenskan-klubben Brommarpojkarna meldes interesseret i dansk back fra den næstbedste række. Det skriver svensk medie tirsdag aften.

Fredericia jubler
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Allsvenskan bliver snart en danskere rigere.

Den mener den store svenske avis Expressen, der tirsdag skriver, at Brommapojkarna henter danske Frederik Christensen til klubben.

Christensen har tørnet ud for FC Fredericia siden sommeren 2022, men kontrakten med trekantsklubben udløber til sommer. Og nu ser det ud til at venstrebacken har fremtiden på plads.

Expressen skriver, at den 21-årige venstreback allerede har færdiggjort sit skifte til Allsvenskan, og selvom kontrakten med FC Fredericia udløber til sommer, så har Fredericia og Brommapojkarna aftalt en transfersum, hvorfor Christensen skifter til Sverige allerede i dette transfervindue.

Avisen mener at vide, at Christensen bliver offentliggjort senere på ugen, og det er Brommapojkarnas første signing i dette transfervindue.

Frederik Christensen har tidligere tørnet ud for FC Midtjylland og Viborg FF. I denne sæson har Christensen startet inde i 15 af sæsonens 18 kampe.

Officielt: Hobro sælger angriber til svensk storklub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P