Premier League

Christian Eriksen: For mange op- og nedture

Christian Eriksen og Manchester United tabte lørdag aften på udebane mod Nottingham Forest. Holdet er nu røget ud af top seks i Premier League.

Christian Eriksen er ikke i tvivl om, hvad der kræves, før at Manchester United får en længere stime uden nederlag i Premier League
Darren Staples/AFP/Ritzau Scanpix

Årets afslutning bød på et 1-2 nederlag for Manchester United på City Ground.

Alle målene faldt i anden halvleg, hvor gæsternes ’tilbagevendte’ profil Marcus Rashford udlignede Nicolas Dominguez’ åbningsmål, inden Morgan Gibbs-White sikrede sejren til Forest i det 82. minut.

United har i otte kampe i december kun hentet to sejre, og efter nederlaget påpegede danske Christian Eriksen løsningen for Erik ten Hag og de hårdpressede holdkammerater.

– Vi troede virkelig på at sikre os tre point. Vi havde kontrol i store dele af kampen, men de få øjeblikke, hvor de scorede, var afgørende. At forlade banen uden point er ikke tilfredsstillende, sagde Eriksen til MUTV efter kampen.

Og opskriften er klar ifølge Eriksen, der var eneste dansker i kampen, eftersom Rasmus Højlund sad over med sygdom.

– Vi skal se fremad, og vi skal arbejde for at komme tilbage. Denne sæson har været mange op- og nedture, så det er ikke noget nyt for os. Men vi skal op igen. Vi skal stå sammen som et hold. I vores karriere og i alle fodboldklubber vil der være op- og nedture, og du skal igennem dem. Den bedste vej frem er at arbejde hårdt og virkelig se fremad, lød det fra den danske landsholdsspiller.

I videoen her i artiklen kan du høre Viaplays interview med Eriksen efter opgøret.

Han og Manchester United skal næste gang på udebane møde Wigan Athletic i FA Cuppens tredje runde den 8. januar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P