Premier League

Tottenham vil allerede i næste uge have ny forsvarsspiller på plads

Tottenham er hårdt ramt af skader i forsvaret, og London-klubben vil derfor tidligt i transfervinduet have en forsvarsspiller på plads.

Tottenham vil lukke handlen med Genoas Radu Dragusin.
Foto: Piero Cruciatti/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hvis ikke det kan blive den ene, så må det blive den anden.

Tottenham har ifølge flere medier to midterforsvarer på blokken frem mod januars transfervindue, og selvom OGC Nices Jean-Clair Todibo ligner førsteprioriteten, så kan Premier League-klubben ende med at måtte ‘nøjes’.

Andenprioriteten menes at være Genoas rumænske midterforsvarer, Radu Dragusin, der så sent som fredag aften sikrede Serie A-oprykkerne et enkelt point i hjemmekampen mod Inter.

Med både Cristian Romero og Micky van de Ven ude med skader har Tottenham hårdt brug for forstærkning, og her spiller tiden angiveligt en markant rolle.

Tottenham er angiveligt i forhandling med Nice om Todibo, men kan klubberne ikke nå i mål med den handel inden udgangen af næste uge, vil Tottenham i stedet gå efter Dragusin, som menes at være lettere tilgængelig.

Inter smed dyrebare point mod Frendrup og Genoa

21-årige Radu Dragusin er kommet op igennem akademiet i Juventus, inden han først blev udlejet til Sampdoria, dernæst til Salernitana og sidste sommer til Genoa.

Denne sommer købte Genoa ham fri af kontrakten i Torino, og ligesom det var tilfældet i sidste sæson, hvor han kun missede én halvleg i Genoas oprykningssæson, har han været en af grundstene på Genoas hold.

Sammen med sin danske holdkammerat Morten Frendrup er Dragusin en af bare fem spillere, der har spillet samtlige minutter i Serie A i denne sæson. Kun Napolis højreback Giovanni Di Lorenzo samt målmændene i Lazio og Inter, Ivan Provedel og Yann Sommer, kan prale af sammen bedrift.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P