Simon Kjær og AC Milan pligtsejrer mod Sassuolo

Simon Kjær fik 83 minutter, da han og AC Milan tog en snæver 1-0 sejr hjemme mod Sassuolo. Med resultatet holder AC Milan snor i toppen af Serie A.

Christian Pulisic fejrer sin scoring mod Sassuolo i Serie A.

AC Milan holder fat i toppen af Serie A.

Christian Pulisic blev matchvinder, da hans scoring til 1-0 blev den eneste i opgøret mellem AC Milan og Sassuolo.

Scoringen faldt efter 59 minutter, da Ismael Bennacer sendte en præcis stikning i dybden, som Christian Pulisic kunne sende forbi Andrea Consigli i Sassuolo-buret.

Simon Kjær var en del af det AC Milan-forsvar, som holdt Sassuolo fra de helt store chancer, til trods for at gæsterne havde seks skud på mål. Danskeren blev skiftet ud efter 83 minutter til fordel for Jan-Carlo Simic.

Med sejren holder AC Milan sig inden for rækkevidde af de to andre bejlere til Serie A-titlen. Milaneserne er nu ni point efter ærkerivalerne fra Inter, og fire point efter Juventus, som spiller senere lørdag aften. AC Milan ligger på tredjepladsen i Serie A.

Medie: Barca kan ødelægge AC Milan-handel
Medie: AC Milan henter forsvarsspiller hjem fra lejeophold