Mål og Highlights: Dramatisk afslutning sikrer Aston Villa sejren

Aston Villa var igen involveret i en dramatisk kamp. Efter 86 minutter kunne Douglas Luiz gøre det til 3-2, da han eksekverede fra 11-meter-pletten.

Douglas Luiz blev matchvinder, da Aston Villa slog Burnley med 3-2 i Premier League.
L. Bailey
28′
M. Diaby
42′
Douglas Luiz
89′
M. Amdouni
30′
L. Foster
71′
45′
90′
  • Aston Villa skulle forsøge at revanchere sig efter, at de tabte ude mod Manchester United på boxing day, efter at have været foran 0-2. Det blev igen en dramatisk affære for Villa.

• 28 minutter skulle der gå før Villa kom i front. Og blot to minutter senere kunne Burnley udligne. Moussa Diaby fik også scoret til 2-1, men igen kunne Burnley udligne, da Lyle Foster kom på måltavlen.

• Sent i kampen fik Aston Villa tildelt et straffespark, da kampens dommer, Stuart Attwell, vurderede at Aaron Ramsey begik en forseelse. Douglas Luiz eksekverede og lukkede kampen 3-2.

Aston Villa 1-0 Burnley (Leon Bailey, 28′):

Aston Villa 1-1 Burnley (Zeki Amdouni, 30′):

Aston Villa 2-1 Burnley (Moussa Diaby, 42′):

Aston Villa 2-2 Burnley (Lyle Foster, 71′):

Aston Villa 3-2 Burnley (Douglas Luiz, 89′):

Du kan se alle scoringer i videoen over artiklen.