Serie A

Lazio-træner oven på Isaksen-succes: Gået hurtigere end forventet

Gustav Isaksen var en af Lazios helt store helte fredag aften, da danskeren stod for en scoring og en assist i italienernes sejr i Serie A.

Gustav Isaksen iført den lyseblå Lazio-trikot
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Lazio leverede et comeback fredag aften, da Serie A-mandskabet vendte 0-1 til 3-1 imod Frosinone hjemme på Stadio Olimpico.

Sejren vil med de danske briller især blive husket for, at den tidligere FC Midtjylland-spiller Gustav Isaksen fik scoret sit første mål i Serie A.

Det skete, da danskeren i det 72. minut sendte hjemmeholdet i front med 2-1, mens Isaksen kort forinden også havde stået for en assist på Taty Castellanos’ udlignende mål til 1-1.

Så kom målet: To gyldne minutter for Isaksen i vigtig Lazio-sejr

Lazios cheftræner, Marizio Sarri, var derfor også en meget tilfreds mand med både sit mandskab og Gustav Isaksen efter sejren.

Her kom den italienske træner blandt andet ind på, hvordan danskerens udvikling i klubben er gået hurtigere end forventet.

– Vi tog kontrol over kampen, viste autoritet og vilje, så vi kunne endda have vundet med mere til sidst.

– Selvfølgelig er der nogle spillere, som kræver lidt mere tid. Sådan er det bare. Castellanos er lidt mere erfaren, hvor Isaksen er ung og samtidig kom fra en anden liga.

– Faktisk så synes jeg, at Isaksen har tilpasset hurtigere end forventet, og han er kun blevet holdt tilbage af sin skade, siger Sarri ifølge Football Italia.

22-årige Gustav Isaksen har i denne sæson spillet 17 kampe for Lazio fordelt ud i Serie A, Champions League og den italienske pokalturnering.

Den næste kamp for Lazio og danskeren er søndag den 7. januar, når den italienske klub skal møde Udinese i det nye år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P