Premier League

Guardiola med skadesopdatering i City: Én spiller nærmer sig comeback

Manchester City har spillere som John Stones, Erling Haaland og Kevin De Bruyne på skadeslisten, men ifølge klubbens manager, så er én af de tre snart at finde i truppen igen.

Pep Guardiola iført en hue under Manchester Citys kamp mod Everton.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix.

Manchester City måtte i klubbens seneste kamp mod Everton undvære deres tre stjerner Erling Haaland, Jeremy Doku og Kevin De Bruyne.

Den skadesliste blev yderligere udvidet efter 1-3 sejren over Everton, da John Stones udgik med en skade undervejs i kampen.

Derfor var fokus naturligvis også på Citys skadessituation, da Pep Guardiola fredag stillede op til et pressemøde forud for weekendens kamp mod Sheffield United.

Desværre for “The Citizens” havde Guardiola ikke de bedste nyheder med, da Manchester City-manageren gjorde det klart, at man må undvære alle fire spillere til Sheffield-kampen.

En mere positiv nyhed var dog, at Guardiola snart forventer at se Kevin De Bruyne tilbage i aktion.

– Den, der er tættest på at vende tilbage, tror jeg er Kevin. Han træner med en masse energi, og han har viljen til at komme tilbage, og spille det han elsker – fodbold, siger Pep Guardiola ifølge Manchester City.

Kevin De Bruyne har ikke været i aktion for Manchester City, siden belgieren blev skadet efter 22 minutter i sæsonåbneren mod Burnley den 11. august.

Kampen mellem Manchester City og Sheffield United spilles lørdag klokken 16 i Premier League på Etihad Stadium i Manchester.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P