Premier League

Guardiola: Liverpool er bedre

Manchester City tog en sikker 2-0 sejr hjemme mod Sheffield lørdag eftermiddag. Pep Guardiola har efter kampen talt med BBC.

Pep Guardiola siger til BBC, at Liverpool er bedre.
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

‘Liverpool er bedre’

Sådan lyder meldingen fra Citys cheftræner, Pep Guardiola, som lørdag eftermiddag kunne se sit City-mandskab besejre Sheffield United med 2-0 på hjemmebane.

Manchester City har ikke ramt deres vante niveau, hvor de bare kører derudaf i Premier League. Det betyder, at titelræset i Premier League ser utroligt spændende ud.

– Det er så tæt. Vi er ikke nummer et lige nu, Liverpool er bedre, fortæller Guardiola til BBC, da han blev spurgt ind til titelræset i Premier League.

Manchester City har været ramt af skader til nogle af deres nøglespillere i indeværende sæson. Både Kevin De Bruyne og Erling Haaland har været ude i længere perioder.

I dag vendte Kevin De Bruyne tilbage til kamptruppen, da han kunne se hele kampen fra bænken.

– Han har været skadet længe, men vi er så glade for at han er tilbage. Det stående bifald han modtog, da han varmede op fortæller mig at folk vil have ham tilbage.

De Bruyne spillede sidst for City, da han måtte udgå efter 23 minutter i Citys første kamp i denne Premier League-sæson.

Pep Guardiola med godt nyt om skadet Kevin De Bruyne

Med dagens sejr har Pep Guardiola og Manchester City formået at forblive ubesejret i et helt kalenderår hjemme på Etihad.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P