Inter smed dyrebare point mod Frendrup og Genoa

Efter fire sejre i streg måtte Inter fredag aften nøjes, da de kun fik et enkelt point med fra udekampen mod Morten Frendrup og Genoa.

Inter spillede 1-1 mod Genoa.

Inter lukkede fredag aften Juventus ind i mesterskabskampen.

Eller måske var det i virkeligheden Morten Frendrup og Genoa, der sendte Torino-klubben en hjælpende hånd, da de fik 1-1 mod Milano-klubben.

Kort før pausen bragte Marko Arnautovic ellers Inter foran, men i halvlegens lange overtid, der kom efter en afbrydelse tidligere i kampen som følge af dårlig sigtbarhed, udlignede rumænske Radu Dragusin for hjemmeholdet.

Efter en første halvleg i Inters favør, skiftede spilovertaget i anden halvleg, men ingen af de to mandskaber formåede at score yderligere, og dermed sluttede det med en pointdeling.

Med det ene point har Inter nu kun fem point ned til Juventus på andepladsen, men Juventus har en kamp i hånden.

Det ene point for Frendrup, der som vanligt spillede hele kampen, og Genoa, betyder at oprykkerne nu er ubesejret i tre kampe i træk og har syv point ned til Cagliari under nedrykningsstregen.