Rosenborg ansætter ny assistenttræner

Norske Rosenborg kan torsdag eftermiddag præsentere klubbens nye assistenttræner i form af spanske Jordi Gonzalez.

Rosenborg Logo

Den 14. december stod det klart, at norske Rosenborg havde fundet sin nye cheftræner.

Den norske storklub havde været på rov hos de forsvarende danske mestre fra F.C. København, hvor klubben hentede den 33-årige svensker Alfred Johansson ind fra FCK’s U19-mandskab.

Og nu har Rosenborg så hentet endnu en forstærkning ind til staben. Således kan klubben torsdag eftermiddag præsentere Alfred Johanssons nye højre hånd. Jordi Gonzalez hentes ind som klubbens nye assistenttræner.

Den 44-årige spanier har været tilknyttet svenske BK Häcken de seneste par år, men har været tilknyttet flere svenske og norske hold gennem tiden og var blandt andet også tilknyttet det norske landshold i en årgang.

Og selv ser han i høj grad frem til at skulle være med til at lede Rosenborg, som han ser som en stor klub i skandinavien.

– Alle kender Rosenborgs historie og ved, hvad klubben har præsteret. For mig bliver det en meget spændende udfordring, og jeg glæder mig til at løfte opgaven. Derudover glæder jeg mig til at gøre det sammen med en god ven og kollega i Alfred Johansson, siger Jordi Gonzalez til Rosenborgs hjemmeside og fortsætter:

Officielt: Rosenborg gafler træner i F.C. København

– Vi (Jordi Gonzalez og Alfred Johansson, red.) har besøgt hinanden jævnligt og har diskuteret en del fodbold undervejs. Det bliver meget spændende at kunne udvikle vores tanker og ideer om fodbold i Rosenborg. Vi vil gerne have Rosenborg tilbage til toppen af ​​norsk fodbold, men det er også vigtigt, at klubben spiller fodbold på en måde, der passer til Rosenborgs identitet.

Det oplyses, at Jordi Gonzalez og Rosenborg er blevet enige om en treårig kontrakt, der altså løber frem til december 2026.

Jordi Gonzalez og Alfred Johansson tiltræder begge Rosenborg i den kommende uge og er klar til at stå i spidsen for klubben, når spillere og trænere tager til Gran Canaria på træningslejr den 10. januar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P