Premier League

Medie: Premier League-klub fører an i O’Riley-kapløb

Mange har bud efter Matt O'Riley, men én bestemt klub skulle nu have lagt sig i førersædet. Noget tyder dog på, at man skal væbne sig med tålmodighed.

West Ham jagter Matt O'Riley
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Matt O’Riley er et varmt navn på transferbørsen i disse dage.

I løbet af efteråret er den danske landsholdsspiller således blevet rygtet til flere store klubber – specielt Premier League-klubber skulle have fået øjnene op for O’Riley

Èn af klubberne er West Ham. West Ham er blandt de seneste Premier League-bejlere til O’Riley, og noget tyder nu på, at interessen fra Premier League-klubben skulle være blandt de mere seriøse. Det skriver Football Insider.

West Ham har således scoutet den 23-årige Celtic-midt ad flere omgange og skulle have overværet størstedelen af O’Rileys optrædener i Champions League i denne sæson.

Det tyder dog på, at The Hammers må væbne sig med tålmodighed, hvis klubben vil tilføje O’Rileys kvaliteter til den centrale del af midtbanen.

Ifølge Football Insider har Brendan Rodgers og Celtic nemlig ikke i sinde at lade Matt O’Riley smutte i det kommende transfervindue i januar måned.

Medie: Skotsk transferrekord står for skud – storklub interesseret i O’Riley

I stedet må West Ham og de andre bejlere til O’Riley formentligt vente til sommerens transfervindue, hvor der efter alt at dømme skal sendes et rekordbud mod Skotland, hvis en aftale skal falde på plads. Læs mere om dette i linket ovenfor.

Matt O’Riley har spillet i Celtic siden januar 2022, hvor han kom til klubben fra MK Dons. Siden er det blevet til 98 førsteholdskampe for den traditionsrige skotske storklub med 17 mål og 24 assists til følge.

Matt O’Riley er fortsat på kontrakt i Celtic frem til sommeren 2027.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P