Medie: Onana beder om AFCON-udsættelse

Manchester United-målmand André Onana blev torsdag udtaget til Camerouns landsholdstrup til Africa Cup of Nations.

André Onana beder om udskydelse af AFCON.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United må til januar undvære målmand André Onana.

Den del ligger allerede nu fast, efter klubbens førstemålmand torsdag blev udtaget til Rigoberto Songs camerounske landsholdstrup til Africa Cup of Nations.

Spørgsmålet er derfor, hvor længe den camerounske landsholdsmålmand er fraværende, og står det til Onana selv, så bliver den periode markant kortere, end Cameroun ville kunne kræve.

Ifølge ESPN er Onana ved at overtale det camerounske fodboldforbund til at lade ham møde ind i landsholdslejren så sent som muligt.

Cameroun spiller en opvarmningskamp forud for Africa Cup of Nations mod Zambia i Saudi Arabien den 9. januar, inden deres første kamp ved de afrikanske mesterskaber står den 15. januar mod Guinea.

Manchester United må undvære Onana i det nye år

Står det til Onana, så er han dog til rådighed for Erik ten Hag, når Manchester United den 8. januar gæster Wigan i FA Cuppen.

Efterfølgende spiller Manchester United den 14. januar mod hjemme mod Tottenham, og den kamp vil Onana altså næppe kunne deltage i, uanset om han har held med sine samtaler med det camerounske fodboldforbund eller ej.

Dermed bliver der formentlig også debut til reservemålmand Altay Bayindir, der ikke endnu ikke har været i aktion for Manchester United siden sit skifte fra Fenerbahce denne sommer. United har også veteranmålmand Tom Heaton til rådighed.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Cameroun er ved Africa Cup of Nations i pulje C med Senegal, Guinea og Gambia, og foruden åbningskampen mod Guinea den 15. januar, spiller De Utæmmelige Løver den 19. januar mod Senegal og den 23. januar mod Gambia.

Turneringens knockout-fase starter den 27. januar og slutter med finalen den 11. februar.

Manchester Uniteds kommende kampprogram ser således ud:

30/12: Nottingham Forest (u) – PL
08/01: Wigan (u) – FA Cup
14/01: Tottenham (h) – PL
01/02: Wolves (u) – PL
04/02: West Ham (h) – PL
11/02: Aston Villa (u) – PL
18/02: Luton (u) – PL

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P