LaLiga

Medie: Ancelotti nærmer sig ny Real Madrid-aftale

Fremtiden har længe været uafklaret for Real Madrid og klubbens cheftræner, Carlo Ancelotti. Men nu skulle en ny aftale så småt være på plads.

Carlo Ancelotti nærmer sig kontraktforlængelse med Real Madrid
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har kontraktudløb til sommer, men afklaringen lader fortsat vente på sig.

Carlo Ancelotti har været en stor succes i Real Madrid, som han har ført til store triumfer, siden han overtog cheftrænerposten i klubben i sommeren 2021.

Men til trods for stor triumf i både den spanske liga og pokalturnering samt ved Champions League og klub-VM så er der endnu ikke en underskrevet aftale, der forlænger parternes samarbejde, på bordet.

Længe har rygterne gået på, at den 64-årige Carlo Ancelotti skulle være ny brasiliansk landstræner, når kontrakten i Real Madrid udløber i sommeren 2024.

Men ifølge det spanske medie AS er det altså ikke tilfældet. I stedet skulle Carlo Ancelotti vælge at fortsætte sit arbejde i den spanske hovedstad, hvor han vil jagte flere store triumfer med Real Madrid.

Mediet beretter således, at Ancelotti skulle være langt tættere på at indgå en ny aftale med Real Madrid end på at lande en aftale med det brasilianske fodboldforbund.

Medie: Vild transfer under opsejling – Real Madrid vil have Varane

Planen er angiveligt, at Real Madrid-ledelsen og Carlo Ancelotti skal mødes i løbet af januar.

Målet med mødet er, at man ret hurtigt kan nå til enighed om de sidste par detaljer i en ny kontrakt mellem parterne. Herefter vil samarbejdet fortsætte frem til sommeren 2025.

Carlo Ancelotti har stået i spidsen for Real Madrid ad to omgange, hvor det i alt er blevet til 260 kampe som manager. Det har kastet et samlet pointsnit på 2,31 point per kamp ad sig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P