Premier League

Guardiola om ny City-skade: Det ser ikke godt ud

Manchester City fik en tiltrængt sejr, da Manchester-klubben vandt 1-3 ude mod Everton. I kampen skulle det dog ske, at John Stones måtte udgå med en skade, som Guardiola nu har ytret sig om.

John Stones måtte udgå i Citys 3-1 sejr ude mod Everton. Den engelske midtstopper så ud til at være skadet.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester City kom tilbage, da de besejrede Everton på Goodison Park med 1-3.

Sejren krævede meget af City, som også kunne gå til pause bagud med 1-0. Kort før pausen måtte Citys alsidige midtstopper John Stones også lade sig udskifte grundet en skade.

Pep Guardiola adresserede Stones’ skade ved hans pressemøde med Amazon efter kampen.

– Det ser ikke godt ud, men vi må se. Det drejer sig om hans ankel. Forhåbentlig er skaden ikke stor og han kan komme tilbage hurtigst muligt.

Englænderen har været plaget af en hofteskadet, som har betydet, at Stones kun har spillet fem kampe fra start i indeværende sæson.

Mål og Highlights: Manchester City slår Everton efter comeback i anden halvleg

En anden City-spiller, som også har tilbragt lang tid væk fra banen, er Kevin De Bruyne, som Guardiola også gav en opdatering om.

– Kevin er tæt på at være tilbage, men han var udmattet i går. Vi er nødt til at være forsigtige. Når han har været skadet i tre måneder, og hvis vi ikke håndterer timingen godt, så kunne han sagtens blive skadet igen.

– Det var en alvorlig skade, men han træner med holdet igen, og han er så positiv, så han vil snart være tilbage. Jeg ville elske det, hvis han kunne spille den næste kamp, men det vigtige er at holde ham kampklar i lang tid.

Den belgiske midtbanestjerne har endnu ikke spillet en Premier League-kamp siden han blev pillet ud efter blot 23 minutter i Citys første Premier League-kamp i denne sæson.

City spiller næste gang lørdag eftermiddag, når bundproppen fra Sheffield United besøger Etihad.

FCK’s kampe mod Manchester City er fastlagt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P