NordicBet Ligaen

Glad Sønderjyske-sportschef: Der var kamp om Hyseni

Der har været kamp om det unge stortalent på blot 16 år, Olti Hyseni, som torsdag har valgt at skrive under på en fultidskontrakt med Sønderjyske.

Sønderjyske glæder sig over kontrakt med eftertragtede Olti Hyseni
Foto: Sønderjyske Fodbold (Patrick Echers)

Olti Hyseni fortsætter i Sønderjyske.

Det står klart torsdag, hvor klubben kan oplyse, at Hyseni i en alder af blot 16 år har underskrevet en fuldtidskontrakt med Sønderjyske.

Og det er noget, der vækker stor glæde i Haderslev-klubben og hos sportschef Casper Daather, der kan fortælle, at den unge sønderjyde har været særdeles eftertragtet fra flere sider.

Daather beskriver på Sønderjyskes hjemmeside Hyseni som et unikt talent, hvilket har gjort ham interessant for andre klubber at hente ind i en tidlig alder. Derfor er han godt tilfreds med, at Hyseni har valgt Sønderjyske.

– Olti Hyseni er et unikt talent, og vi er bestemt ikke de eneste, der har ønsket at give ham en fuldtidskontrakt. Når du, som Olti Hyseni har vist dig så godt frem i en tidlig alder, så kommer der automatisk en masse opmærksomhed omkring dig.

– Vi er derfor særdeles glade og tilfredse med, at han har valgt at dedikere sig til vores klub, hvor han og vi er overbeviste om, at han kan fortsætte sin gode udvikling, siger Casper Daather.

Sønderjyske underskriver fuldtidskontrakt med Olti Hyseni
Foto: Sønderjyske Fodbold

– Der var kamp om ham allerede, da han skrev en ungdomskontrakt som 15-årig, og interessen er bestemt ikke blevet mindre, efter han har fået sin førsteholdsdebut og vist sig godt frem på ungdomslandsholdene. Det har talt til vores fordel, at han har udviklet sig godt gennem tiden på vores akademi, og vi har igen vist i Sønderjyske Fodbold, at vejen fra akademiet til førsteholdet er kort, hvis du har talentet og den rette indstilling.

– Olti Hyseni har hele tiden været meget målrettet, dedikeret og viljefast, og det hårde arbejde munder nu ud i en fortjent fuldtidskontrakt. Vi glæder os til, at vi sammen skal fortsætte den gode udvikling, hvor vi med den nye kontrakt giver ham de bedste betingelser for at udvikle sig i vores stærke setup, siger Casper Daather.

Sønderjyske udlejer to til Middelfart

Olti Hyseni har i en alder af blot 16 år allerede fået debut for Sønderjyskes NordicBet Liga-mandskab, hvor det er blevet til en enkelt scoring samt en assist i to kampe. Det har gjort Hyseni til den yngste målscorer i klubbens historie.

Som følge af dagens aftale mellem Olti Hyseni og Sønderjyske kan det unge stortalent nu kalde sig fast førsteholdsspiller i Haderslev-klubben frem til december 2026.

Læs mere om, hvad Olti Hyseni selv havde at sige om sin nye fuldtidskontrakt i Sønderjyske i linket herunder

Sønderjyske-stortalent underskriver fuldtidskontrakt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P