Premier League

Van Dijk roser ung forsvarer efter sejr: Et fantastisk talent

Virgil van Dijk og Liverpool vandt 0-2 tirsdag aften ude over Burnley, og Liverpool startede med unge Jarell Quansah i midterforsvaret. Og der var store roser til den unge Liverpool-spiller efter kampen.

Liverpools Van Dijk og Jamall giver highfive her
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool hentede tre vigtige point tirsdag aften ude mod Burnley.

Darwin Nuñez bragte de rød-klædte fra Beatles-byen foran i første halvleg, og Diogo Jota gjorde det til slut til kampens resultat 0-2.

Med sejren spillede Liverpool sig på førstepladsen i Premier League, og det var samtidig Klopps mandskabs sidste kamp i 2023. Virgil van Dijk kalder sejren utrolig vigtig og roser sin forsvarskollega.

– Det er klart, sejren var virkelig vigtig. Det har været intense ni eller ti dage med forskellige udfordringer, udtaler den 32-årige forsvarsspiller til Amazon Prime efter kampen.

Liverpool var længe i front med blot et enkelt mål, og Burnley havde da også flere gode forsøg i anden halvleg mod Liverpool, som havde flere ændringer i startopstillingen.

Hollænderen roste da også hjemmeholdet.

– Det er aldrig nemt. De spiller hjemme, og vi var nødt til at være virkelig gode og også til at ofre os. Vi var gode, og med de ændringer, vi havde lavet, så er jeg virkelig glad for resultatet.

En af ændringerne var den 20-årige Jarell Quansah, som startede i midterforsvaret ved siden af Virgil van Dijk. Også han høstede roser.

– Jarell Quansah er et fantastisk talent og på vej frem. Fra det øjeblik, han lavede sig debut, har han udviklet sig. Det er dejligt at se. Jeg nyder det, og hvis jeg kan hjælpe ham, så vil jeg gøre det. Jeg er meget tilfreds med ham, slutter van Dijk.

Liverpools næste opgave er 1. januar, når Newcastle gæster Anfield.

Mål og Highlights: Liverpool tager sikker sejr mod Burnley trods VAR-modstand

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P