Premier League

Matchvinder Højlund: Jeg er den lykkeligste mand

Rasmus Højlund blev den helt store helt for Manchester United, da han scorede sit første mål i Premier League og samtidig sikrede Manchester United alle tre point hjemme mod Aston Villa.

Rasmus Højlund omfavnes af Manchester United-spillerne efter sin scoring
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Det hele kulminerede for Rasmus Højlund tirsdag aften.

Det lignede ellers længe, at Højlund igen skulle gå målløs fra banen, da Manchester United mødte Aston Villa. Men danskeren blev helten tirsdag aften.

Højlund fuldendte et storslået comeback for Manchester United, der var nede 0-2, men som formåede at vende det til en 3-2 sejr efter Højlunds sene scoring. Det var danskerens første scoring i Premier League.

Glæden skinnede da også ud af Højlund efter kampen.

– Jeg er glad. Jeg er den lykkeligste mand i live lige nu. Det kan du også se i fejringen. Vi troede på det indtil slutningen, og vi viste igen i dag masser af karakter, udtaler Højlund umiddelbart efter kampen til engelsk tv.

Det var Højlunds første scoring i Premier League, og selvom danskeren har fundet vej til målet i Champions League, så var det en tydelig lettet Højlund, der udtalte sig i kølvandet på sin første scoring i den engelske liga.

– Jeg har scoret et par mål i Champions League, men selvfølgelig er der gået noget tid i Premier League, så jeg er glad for at få det første mål, og forhåbentlig kan jeg bygge videre på det og fortsætte, slutter Højlund.

Manchester United kom bagud i første halvleg ved John McGinn og Leander Dendoncker, men i anden halvleg scorede Garnacho to gange inden Højlund sikrede United sejren otte minutter før tid.

Mål og Highlights: ENDELIG! Højlund matchvinder i comeback-sejr

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P