Rødt kort kostede dyrt: Cagliari smider vigtige point til konkurrent

Hverken Hellas Verona eller Cagliari har gang i nogen prangende sæson. Lørdag aften mødte de to nedrykningskandidater hinanden i en vigtig kamp om tre point i bundstriden.

Cagliari smed point ude mod Hellas Verona

Et rødt kort endte med at være udslagsgivende, da Hellas Verona slog Cagliari med 2-0.

Inden kampen lå Hellas Verona under stregen med 11 point, imens Cagliari lige akkurat lå over stregen med 13 point. Lørdag aften byttede de to hold plads.

Første halvleg var en stille affære, men i anden halvleg fik Cagliaris Antoine Makoumbou sit andet gule kort, og Cagliari var dermed reduceret til 10 mand.

Kort derefter fik Cyril Ngonge driblet sig igennem Cagliaris venstre side, før han sendte en kælen afslutning forbi målmanden Simone Scuffet til 1-0.

Efter 90 minutters spilletid bankede Milan Djuric det sidste søm i kisten, da bosnieren fik scoret til slutresultatet 2-0.

Med resultatet rykker Hellas Verona op over nedrykningsstregen, mens Cagliari nu ligger under stregen.