International Fodbold

Stolt Guardiola efter VM-titel: Jeg glemmer det aldrig

Manchester City vandt fredag aften VM i Klubfodbold efter en sejr på 4-0 over brasilianske Fluminense. Pep Guardiola var efterfølgende stolt af sin klub.

Guardiola i hvid skjorte sparker til en imaginær bold
Foto: Amr Abdallah Dalsh/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City er planetens bedste mandskab.

Det stod klart fredag aften, hvor Manchester City besejrede det brasilianske storhold Fluminense i finalen ved VM i Klubfodbold.

Efter kampen, der endte med en knusende 4-0 sejr til englænderne, var det en glad og stolt City-manager, der udtalte sig til pressen.

– At vinde denne pokal er at være det bedste hold i verden, og vores spillere, vores trænere, vores stab, de arbejder alle hårdt hver eneste dag for at bringe os succes, udtaler Guardiola efter kampen ifølge Sky Sports.

Manchester City har vundet mange store trofæer under Pep Guardiola. I sommer vandt klubben både Premier League, FA Cup’en og Champions League.

I august vandt City Super Cup’en mod vinderne af Europa League, Sevilla, og fredag aften kom endnu et trofæ i hus.

Planetens bedste hold: City sejrer overbevisende mod Fluminense

– At vinde The Treble var virkelig specielt, men at vinde to trofæer mere og nu holde disse fem store titler viser den unikke mentalitet på holdet, i klubben og dets fans.

– Det er noget, intet andet engelsk hold nogensinde har opnået, og vi vil altid huske denne utrolige tid, vi har tilbragt sammen, slutter den 52-årige manager.

Næste opgave for Manchester City er på udebane mod Everton i Premier League onsdag den 27. december.

Ny skade til City: Stjerne måtte udgå fra finale

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P