Skov Olsen og Zinckernagel på tavlen i Club Brugges kæmpesejr

Club Brugge mødte fredag aften RWD Molenbeek i den belgiske række, og danskerklubben udraderede modstanderne fra hovedstaden med hele 1-6. Blandt andet takket være to danskermål.

Skov Olsen jubler efter scoring

Club Brugge startede med to af sine tre danskere fredag aften ude mod Molenbeek.

Casper Nielsen sad ude med en skade, men Philip Zinckernagel og Andreas Skov Olsen stillede begge til start. Og de satte aftryk med det samme.

Brugge kom foran allerede efter ni minutter ved Igor Thiago, og det var med Zinckernagel i oplæggerens rolle. Få minutter senere byttede de to Brugge-spillere roller.

Zinckernagel gjorde det nemlig til 0-2 på oplæg fra Thiago. Og i overtiden af første halvleg ville Brugges anden dansker også lege med.

Andreas Skov Olsen gjorde det til 0-3, og det var danskeren ottende scoring i Jupiler Pro League i denne sæson.

I anden halvleg fortsatte Brugges dominans, og selvom hjemmeholdets Ilay Camara fik bolden i mål bag Simon Mignolet, så kunne Molenbeek intet stille op.

Kampen endte 1-6 til Club Brugge, der dermed springer fire pladser op i tabellen og indtager rækkens fjerde plads.

Næste kamp for Club Brugge venter anden juledag mod førstepladsen fra Royale Union.