Dansk Fodbold

Højlund snupper dansk hæder

Rasmus Højlund er fredag blevet kåret til årets mandlige talent 2023.

Rasmus Højlund er årets talent 2023
Darren Staples/AFP/Ritzau Scanpix

Det kommer næppe som den store overraskelse.

Rasmus Højlund må siges at have haft et begivenhedsrigt år, og hans præstationer har nu kastet en af dansk fodbolds fineste hæderspriser af sig.

Således er han blevet kåret til årets mandlige talent 2023.

Prisen uddeles i et samarbejde mellem Spillerforeningen og DBU, og det er spillerne selv, som har peget på Rasmus Højlund som årets mandlige talent 2023.

– Det er altid stort at vinde noget, og der er mange dygtige fodboldspillere, der har vundet den her pris gennem tiden. Holdkammerater og tidligere holdkammerater, så det er fedt at kunne sige, at man er blevet årets mandlige talent.

– Det betyder rigtig meget for mig, og jeg er utrolig stolt. Det er et ekstremt dygtigt felt af spillere, men jeg synes også, at jeg har gjort det godt i år, og jeg er rigtig glad og stolt over at vinde den pris, siger Rasmus Højlund til DBU’s egen hjemmeside.

Årets kvindelige talent er kåret

Rasmus Højlund sparkede sig for alvor ind i danskernes bevidsthed, da han tilbage i foråret scorede sit første mål for det danske A-landshold.

Det første mål udviklede sig i samme kamp til et hattrick, da Finland blev besejret med 3-1 på mål af den 20-årige angriber.

I sommer skiftede han til Manchester United, hvor han i Champions League – til trods for den engelske storklubs tidlige exit – har formået at spille sig op blandt turneringens i alt fire topscorere.

Årets mandlige talent er tidligere blevet vundet af andre store profiler på landsholdet, heriblandt Christian Eriksen, Simon Kjær, Nicklas Bendtner, Pierre-Emile Højbjerg og Andreas Christensen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P