Premier League

Erik ten Hag opdaterer: Eriksen byder sig til

Manchester United-manager Erik ten Hag har fredag givet en opdatering på flere af klubbens spillere, herunder Christian Eriksen.

Erik ten Hag opdaterer på truppen i Manchester United, herunder Christian Eriksen.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Tre kampe i løbet af de næste otte dage.

Juletiden er vanen tro en travl omgang for Premier Leagues fodboldklubber, og i år er ingen undtagelse.

Forud for den kommende periode med tætpakkede kampe, har Manchester United-manager Erik ten Hag fredag givet en status på de af klubbens spillere, der enten er på vej tilbage eller nu sidder ude af den ene eller den anden grund.

Den hollandske manager oplyser, at Bruno Fernandes er tilbage fra karantæne, mens Diogo Dalot derimod er ude med karantæne.

Dertil er midtstopperne Lisandro Martinez, Victor Lindelöf og Harry Maguire fortsat ude. Det samme kan siges om midtbanespillerne Casemiro og Mason Mount.

– De (Lisandro Martinez og Casemiro, red.) er ikke tilgængelig før jul. Vi forventer at få dem tilbage i midten af januar.

– Mason Mount er det samme – på et tidspunkt i januar. Jeg forventer at få Harry Maguire tilbage tidligt i det nye år. Victor Lindelöf er blevet opereret og kommer ikke tilbage før om nogle uger.

Slutteligt nævnes det, at Christian Eriksen har deltaget i træning, og at “han byder sig til i jagten på et comeback”.

Højlund snupper dansk hæder

Manchester United spiller lørdag ude mod West Ham, inden Aston Villa gæster Old Trafford på Boxing Day den 26. december.

Årets sidste kamp for Erik ten Hag og co. bliver ude mod Nottingham Forest den 30. december.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P